Sirpa Luukkonen   •   tuotteet   •   ajankohtaista   •   yhteystiedot

Keramiikka

Savi on mielenkiintoinen materiaali, helposti muokattava, mutta samalla myös itsepäinen, vaativa ja kaiken lisäksi sillä on muisti. Savi elää ja valmis tuote voi olla aivan jotain muuta kuin suunnittelin – yleensä parempi. Tästä syystä luonnosvihkoni täyttyykin melko verkkaisesti.

Enimmäkseen käytän tuotteisiini vaaleita korkeapolttoisia kivitavarasavia, joita käsittelen erilaisilla lasitteilla ja oksideilla. Työstän savea käsinrakennus- ja levytekniikalla pyrkien siihen, että tuotteillani olisi mahdollisimman usein jokin käyttöfunktio. Tästä Vuoden uutuustuotteeksikin valittu Keraaminen kaitaliina on hyvä esimerkki. Valmistan myös tuotteita, joissa yhdistän keramiikkaa ja lasia.

Kortit

Valmistan mm. aidoista kasveista yksilöllisiä kortteja, joihin teen tarvittaessa myös tekstaukset.

Kurssit

Mukavaa tekemistä, yhdessäoloa ja oppimisen iloa. Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä juuri sinulle ja ystävillesi sopiva kurssi. Kursseja voidaan järjestää esim. 2 – 3 tuntia kahtena iltana viikossa, vähintään viikon välein tai kahtena lauantai-iltapäivänä vähintään viikon välein.

Öljyvärimaalaukset

Öljyvärimaalaus on ollut osa elämääni vuodesta 1989. Maalauksieni malleina on usein syksyinen tai talvinen luonto, varsinkin metsä on minulle tärkeä aihe.

Opastuspalvelut

Olen matkailuopas Huittisten alueella. Tuletpa tutustumaan Huittisiin bussilla tai kävellen, ota opas – niin koet enemmän!