Sirpa Luukkonen   •   tuotteet   •   ajankohtaista   •   yhteystiedot

Yhden naisen yritys valmistaa vuosien kokemuksella laadukasta sisustus- ja taidekeramiikkaa, koruja, kortteja ja öljyvärimaalauksia. Työskentely keramiikan parissa alkoi vuonna 1996, aluksi ammatinharjoittajana, vuodesta 2004 toiminimellä. Opiskelin työn ohessa ja valmistuin keramiikka-artesaaniksi 2005.

Tuotteitani ovat pääasiassa erilaiset korkeanpolton keramiikasta valmistetut vadit, kaitaliinat, reliefit, veistokset ja korut. Tuotteisiini kuuluvat myös yksilölliset kortit, öljyvärimaalaukset ja erilaiset kurssit. Olen myös matkailuopas Huittisten alueella.

Olen Huittisten Vuoden yrittäjä 2012. Keraaminen kaitaliinani valittiin Vuoden uutuustuotteeksi Suomen Kädentaidot 2005 käsi- ja taideteollisuusmessuilla Tampereen messukeskuksessa. Kesällä 2010 sain Käsityöläisen kruunun, joka on Satakunnan käsi- ja taideteollisuusyhdistys ry:n huomionosoitus ja kannustus pitkäaikaisesta yhteistyöstä.

Olen ollut mukana useissa käsityöyrittäjille suunnatuissa hankkeissa (Kehä 13, Tyyni Muoto, Käsi kädessä ja SatakuntaMallisto Juureva, Nature Craft Satakunta ja Kasvuverkosto). Hankkeet ovat edistäneet käsi- ja taideteollisuutta sekä käsityöyrittäjien yhteismarkkinointia, verkostoitumista ja kansainvälistymistä. Hankkeet ovat loppuneet, mutta yhteistyö jatkuu, mm. Juureva-hankkeen loputtua perustimme yhdistyksen Taidekäsityöyhdistys Juur ny ry.

Työn ohessa olen suorittanut Kuvanveiston erikoistumisopinnot 2007, Yrittäjän ammattitutkinnon 2008, Matkailun perustutkinnon 2011, Matkailuoppaan ammattitutkinnon 2014 ja Matkailumarkkinoinnin ammattitutkinnon 2016.

Sirpan CV